Naujos statybos butas prie miško!

69 900,00 €
  • 2134,58 м
Описание
Parduodamas išmanus jaukus butas su pilna apdaila Fontanų namuose – vos už 4.5 km nuo sostinės senamiesčio. Tinka, tiek pastoviams gyvenimui (paskirtis – butų) tiek investicijai (ilgalakei ar trumpalaikei nuomai), nes šalia daug įsikūrusių įmonių, kurioms reikia apgyvendinti savo darbuotojus turmpesniam ar ilgesniam komandiruotės laikui.
Butas prie Burbiškių draustinio, garsėjančio nepaliesta gamta, miškais, ledynų išraižytais slėniais, ramybe ir tuo pačiu šalia kvartalo yra viskas, ko reikia: darželiai, poliklinika, viešojo transporto stotelės, didieji prekybos centrai (IKEA, NORDIKA, Hyper Rimi, Senukai, Maxima ir Lidl). O korpuse prie gatvės pirmuose aukštuose, kuriasi nedideliai verslai – picerija, kirpykla, spa, parduotuvė ir t.t.
Namo teritorija užtverta ir JAU sutvarkyta, naudojasi tik čia gyvenantys, o teritorijoje rasite fontanus, pavėsines su griliais, aptvertą parką vaikams, supynės, batutai, sporto aikštynas, kino teatras, dviračių ir bėgimo takai, pirtis su džakuzi. Tai atskiras saugus, ramybės ir harmonijos pasaulis - skirtas tik namo bendruomenei. Gyventojų saugumui kvartalas aptvertas bei stebimas vaizdo kameromis.
FontanuNamai.lt projekto tikslas – parodyti, kad namai – tai kur kas daugiau nei pastatas. Namai – tai vieta, kurioje norisi sukurti savo laimingą istoriją.

Apie BUTĄ
Yra D korpuse – plytų mūras, gyvenamasis namas.
Paskirtis - Butų
Vaizdas per langus be kliūčių, nes 5 aukštas iš 5 (name yra liftas)
Plotas – 34,58 kv.m. + balkono-terasos plotas 7,53 kv.m.
Šiuo metu bute atvira erdvė, bet pakankamai ploto ir langų įrengti miegamą zoną atskiru kambariu ar tiesiog astkirtą baldu.
Įdiegta išmani apšvietimo technologija, kuri leis taupyti pinigus, bei patogiai valdyti savo namus net per atstumą (nauji šeimininkai bus nemokamai apmokyti ja naudotis ir sistema bus suprogramuota pagal individualius poreikius). Jums neteks keltis nuo sofos, pažiūrėti per durų akutę, kuris kaimynas skambina į duris…
APDAILA
Grindys – VINILAS, naujas mados klyksmas, minimali priežiūra, elastingo bei atsparaus paviršiaus komfortiškumas, nejautrumas avalynei, ilgaamžiškumas – danga skirta šiuolaikiškam žmogui, kuriam tvarkos palaikymas turi reikalauti kuo mažiau jo dėmesio.
Sienos – dažytos LITTLE GREENE – aukščiausios kokybės ekologiškais dažais iš Didžiosios Britanijos.
Lubos ir viena siena – dengtos mediena ir nudažytos LITTLE GREENE.
Palangės - akmuo.
Balkonas – per visa buto ilgį, medinės grindys.
Vonios kambaryje – sienos keraminės plytelės, dušas ir čekiška JIKA santechnika.

Nedarykite klaidos – nesirinkite tų rajonų, kur gyventojų tankumas didelis, o pasiekti miesto centrą reikia brautis per kamščius, nesivadovaukite susiformavusiais stereotipais apie vieną ar kitą didmiesčio rajoną, kvartalą, gatvę. Atvykite apžiūrėti gyvai.
Stereotipai pietinį Vilnių paleido iš savo gniaužtų, čia jau įskūręs Venecijos kvartalas, Burbiškių bendruomenė, o Jūs turite galimybę tapti Fontanų namų bndruomenės dalimi ir turėti savo rojau
Недвижимость
На продажу
Квадратный метр
34,58 м
Число комнат
2
Ванные комнаты
1
Этаж
5
Количество этажей
5
Построен
2018
Statinio konstrukcija
Mūrinis
Энерг. класс
B klasė
Отопление
Kolektorinis
Состояние
Pilnai įrengtas
Skelbimo Nr.
1633N287
Добавлено
2019.09.13
Местоположение
Страна
Lietuva
Область
Vilniaus apskritis
Город
Vilnius
Mikroraj.
Kirtimai
Gyvenvietė
Vilnius
    • Įvertintas:0
    • Viso balsavo:0
  • Netinkamas skelbimasAtšaukti
  • 752Просмотра(ов)
Имя Вашего друга*
Электронный адрес Вашего друга*
Ваше имя
Ваш эл. адрес
Сообщение
Капча*
Щелкните на фото, чтобы обновить капчу.Пожалуйста, введите символы, изображенные на капче.
Negalime parodyti objekto adresu (Naujos statybos butas prie miško!, На продажу, 69 900,00 €, 2, Lietuva, Vilniaus apskritis, Vilnius, Kirtimai, Vilnius) kadangi Google street view savo duomenų bazėje neturi tokios informacijos.
Nurodykite priežastį
Загрузка…
Norite atšaukti veiksmą?
Войти
Имя пользователя
Пароль
Забыли пароль?Поменять