PARDUODAMAS NAUJAS SKANDINAVIŠKO TIPO NAMAS VILNIUJE

84 900,00 €
  • 170 kv.m
Aprašymas:
PARDUODAMAS NAUJAS SKANDINAVIŠKO TIPO NAMAS VILNIUJE

VIZIJA. Šio namo idėja – gyventi netoli miesto infrastruktūros, tačiau tuo pačiu kiek įmanoma mėgautis privatumu bei nuostabia aplink namą esančia gamta. Kad namas neišsiskirtų iš gamtos reljefo, jis buvo statytas naudojant ekologiškas medžiagas stengiantis kuo labiau išlaikyti skandinavišką architektūrą ir eksterjerą.

IŠPLANAVIMAS. Namą galima įsirengti ir kaip vienbutį, ir kaip dvibutį. Šiuo metu namą per pusę skiria gipsinė siena, o abi pusės turi savo įėjimus. Kadangi gipsinę pertvarą labai paprasta išmontuoti, būsimasis namo savininkas turi galimybę namą įsirengti ir išplanuoti pagal savo poreikius.

BENDRA INFORMACIJA. Vieta – Užugriovio k., Riešės sen., Vilniaus r. sav. Šiuo metu registruotas namo plotas 79,91 kv. m (pirmas namo aukštas), mansardinis aukštas dar neįrengtas, tačiau jį įrengus ir registravus prisidėtų dar beveik tiek pat ploto, tad bendras namo plotas apie 170 kv. m. Statybos metai – 2018. Baigtumo procentas – 100 %. Paskirtis – ūkinis pastatas. Sklypo plotas – 12 arų. Statybos vykdomos naudojant aukštos klasės medžiagas, išorės apdailai ir terasai naudota specialiai iš Suomijos atvežta kalibruota mediena (pušis).

TECHNINIAI PARAMETRAI. Pamatai – poliniai, iš vidaus apšiltinti 15 cm putų polistirolu. Sienos – medinė konstrukcija su karkasu, apšiltintos 15 cm vatos. Stogas – medinė šlaitinė konstrukcija, su „Ruukki“ skardos danga, apšiltintas 20 cm „Isover“ vatos. Vienoje namo pusėje, pirmame aukšte jau išvedžiotas grindinis šildymas ir išbetonuotos grindys, kurios apšiltintos 20 cm putų polistirolu. Sumontuoti A++ klasės plastikiniai mėlyno rėmo langai su 3 stiklo paketais. Įrengti lietvamzdžiai ir vandens surinkimo latakai, pilna išorės apdaila.

KOMUNIKACIJOS IR INFRASTRUKTŪRA. Numatytas šildymas – aeroterminis (oras – vanduo). Vanduo – artezinis 25 metrų gylio gręžinys. Kanalizacija – numatyti biologiniai valymo įrenginiai (numatyta vieta sklype, pajungimai atvesti į namą). Elektra – 20 kW, trifazė, atvesta į namą. Iki asfalto tik 400 metrų. Patogus privažiavimas iki namo net iš trijų pusių – nuo Molėtų plento, nuo Didžiosios Riešės, nuo Senojo Ukmergės plento. Iki Didžiosios Riešės tik 3 km, čia galėsite rasti vaikų darželį, mokyklą, parduotuvę, sporto klubą ir pan., o iki Vilniaus centro 19 km.

VIDEO - https://youtu.be/2TOtqfNPAfg
______________________________________
Ieškote, parduodate, nuomojate nekilnojamąjį turtą?

- Visada rasiu laiko Jums ir padėsiu visais su nekilnojamuoju turtu susijusiais klausimais!
- Perkant minėtą objektą bus taikomos palankios sąlygos Swed, Seb, Citadele ir Luminor bankuose.

LNTAA sertifikuotas NT brokeris Matas Mosėnas – Laurus Real Estate
www.laurus.lt
www.matasmosenas.lt
https://www.facebook.com/ntbrokerismatasmosenas/

Pasiūlymas
Parduoda
Plotas
170 kv.m
Sklypo plotas
12 a
Viso aukštų
2
Būklė
Neįrengtas
Statybos metai
2018
Statinio konstrukcija
Karkasinis
Energetinė klasė
A+ klasė
Šildymas
Kietu kuru
Skelbimo Nr.
1851N200
Data
2019.07.03
Papildoma informacija
Privalumai
  • Vieta automobiliui
  • Šildomos grindys
  • Nauji langai
  • Arti mokykla
  • Arti vaikų darželis
Vieta
Valstybė
Lietuva
Apskritis
Vilniaus apskritis
Miestas
Vilnius
Gyvenvietė
Didžioji Riešė
    • Įvertintas:0
    • Viso balsavo:0
  • Netinkamas skelbimasAtšaukti
  • 2382Peržiūrėta
Draugo vardas*
Draugo el.paštas*
Vartotojovardas
El.paštas
Žinutės tekstas
Apsaugos kodas:*
Atnaujinti aspaugos kodą - spausti paveikslėlį.Įrašykite simbolius
Negalime parodyti objekto adresu (PARDUODAMAS NAUJAS SKANDINAVIŠKO TIPO NAMAS VILNIUJE, Parduoda, 84 900,00 €, Lietuva, Vilniaus apskritis, Vilnius, Didžioji Riešė) kadangi Google street view savo duomenų bazėje neturi tokios informacijos.
Nurodykite priežastį
Įkeliama...
Norite atšaukti veiksmą?
Prisijungti
Vartotojovardas
Slaptažodis
Pamiršote slaptažodį?Priminimas